Alte Produse
CAȘCAVAL RUCĂR
500G
O rețetă tradițională, mereu pe gustul românilor
Ingrediente: lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag, sare.
Produs prin metoda de opărire a cașului și maturarea acestuia.
Valori nutriţionale | Per/100g | CR* per/100g |
---|---|---|
Valoare nutriţională | 287 kcal/1195 kj | 14,35% |
Proteine | 28,8g | 57,6% |
Grăsime | 18,6g | 26,53% |
Acizi grași saturați | 12,1g | 60,5% |
Carbohidrați | 1g | 0,39% |
Zaharuri | – | – |
Sare | 1,95g | 32,5% |
Fibre | 0g | 0% |
*CR = Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal). A se păstra la o temperatură cuprinsă între +20 C si +60 C.
Țara de origine a laptelui: România